Uddannelse demonstartion
23. maj 2019

Stem uddannelse - demo

Regeringen har skåret 6,6 milliarder på vores uddannelsessystem siden 2015

Derfor afholder FH sammen med Elev- og studenterbevægelsen mf. en demonstration tirsdag d. 28. maj kl. 17.00 – 19.00 på Christiansborgs Slotsplads

Konsekvensen af besparelserne har været lærerfyringer, forældet undervisningsmateriale og øget brugerbetaling, for blot at nævne et par eksempler på konsekvenserne af regerings spil russisk roulette med Danmarks unge.

Nu er det på tide at gøde jorden for dem som skal bære Danmark i morgen, det er på tide at vi investere i uddannelse, det er på tide at vi investere i fremtiden.

Derfor har vi lavet initiativet ”Stem Uddannelse” som kæmper for retten til lige adgang og god uddannelse for alle. Under folketingsvalgkampen laver vi en kampagne, som sætter fokus på de massive nedskæringer der over en længere årrække har forringet vores uddannelsessystem. I initiativet siger vi ”Stop nedskæringer – investér i uddannelse”.

Derfor har ”Stem Uddannelse” indkaldt til en demonstration på Christiansborg Slotsplads i København d. 28. maj fra kl. 17.00-19.00.

Vi håber at se jer og jeres kollegaer, familier og venner til fælles kamp for et bedre uddannelsessystem, og at i vil videreformidle denne invitation til resten af jeres organisation og netværk.

Del gerne også over facebook eller andre sociale medier.

Link til facebookbegivenheden: https://www.facebook.com/events/292802768281216/


Nyheder